Vikarlæger samarbejder med International SOS

Vikarlæger og International SOS er samarbejdspartnere

Sammen kan vi hjælpe dig med at nå dine mål ved at støtte dine kunder og medarbejdere, mens de er på usikre og fjerne destinationer. Vores samarbejde betyder, at dine medarbejdere kan koncentrere sig om deres hovedopgave, idet vi tager os af deres sundhed og sikkerhed. Så kan du fokusere på dine kerneforretninger.  Læs mere om International SOS

Vikarlæger formidler sundhedsfagligt personale

Vikarlæger, der blev startet i 2002, har stor erfaring med formidling af læger og sygeplejersker til opgaver af varierende perioder. Vi garanterer kvalitet og sikkerhed i formidlingen til gavn for både kunden og vikaren.
Vi overholder vores aftaler og er fleksible – også når det skal gå hurtigt. Som kunde vil du opleve, at du får effektiv og kompetent assistance når du behøver sundhedsfaglig hjælp.

Vikarlæger håndplukker vikarerne

Vores læger og sygeplejersker udvælges til de enkelte opgaver, så de præcist matcher dine ønsker såvel sundhedsfagligt som personligt.

Vikarlæger løser det praktiske, så du kan fokusere på opgaven

I samarbejdet med kunden sørger vi for en komplet løsning, hvor vi tager os af alt det administrative og praktiske omkring vikariatet.

Når du har valgt den eller de kandidater, du ønsker, sørger vi for at udfærdige vikaraftale, arrangere transport og eventuelt bolig, ligesom vi sørger for lønudbetaling til vikaren. Og vi står naturligvis til rådighed med assistance under hele vikariatet.

Vores vikarer er erfarne og såvel fagligt som socialt kompetente. De er sundheds- professionelle – og mennesker…