Færøerne

Færøerne udgøres af 18 vulkanøer med uspoleret natur og uforlignelig skønhed. Terrænet og det smukke landskab skaber ideelle rammer for aktivt udeliv, f.eks. hiking. Her bor knapt 50.000 mennesker. Påvirket af Golfstrømmen er klimaet kendetegnet ved milde vintre og kølige somre og de mange fjelde er næsten konstant indhyllet af en magisk udseende tåge. Færøerne er kendt for fiskeri og fårehold, men byder på et utal af kulturelle oplevelser. Eksempelvis spiller musik en central rolle i den færøske historiefortælling. Der er en aktiv musikscene på Færøerne med store talenter blandt de udøvende kunstnere. Og så bryster de sig af at have verdens bedste sushi…

Vikarlæger.dk formidler vikariater ved færøske lægepraksisser. Arbejdet er af almen medicinsk karakter og henvender sig fortrinsvis til speciallæger. Derudover formidler Vikarlæger.dk speciallæger til Landssygehuset i Torshavn.

Vores ydelser

Vikarlæger.dk arrangerer fri rejse til og fra arbejdsstedet fra den nærmeste indenrigslufthavn i Norden, ligesom vi også arrangerer fri bolig for lægen under opholdet. Endvidere sørger vi for, at lægen har bil til rådighed under vikariatet.

Færøerne