Om Grønland

.At arbejde som vikarlæge i Grønland er både en faglig og personlig udfordring og en god mulighed for at få store oplevelser med hjem i kufferten:

  • Natur- og kulturelleoplevelser
  • Nye personlige bekendtskaber
  • Større fagligt netværk
  • Faglige udfordringer
  • Få styrket CV

Lyder det fristende, så kan et vikariat i Grønland måske være noget for dig.

Grønland, verdens største ø, er dækket af trefjerdedele iskappe og har verdens laveste befolkningstæthed. Det grønlandske samfund er opbygget i samklang med naturen og rummer i dag stor mangfoldighed og diversitet – fra det urbane, moderne liv i byerne til storheden i det pittoreske landskab, der er helt særligt.

Grønlands folkefærd er kendt for sin uhøjtidelighed og gæstfrihed. Landet byder på nordlys, isbjørne, hvaler, klatring og bjergbestigning, hundeslædekørsel, kajaksejlads og meget, meget mere…

Om vikariaterne
Vi tilbyder ansættelse som lægevikar eller jordemodervikar for kortere eller længere perioder i Grønland ved Sundhedscentrene og Regionssygehusene ved de grønlandske kyster samt ved Dronning Ingrids Hospital i Nuuk.

Ved Sundhedscentrene og Regionssygehusene varetages primært sundhedsarbejde svarende til almen praksis. Sundhedscentrene og Regionssygehusene fungerer også som hospitalsenheder, hvor der kan udføres mindre operationer. Patienter med behov for større kirurgiske indgreb overflyttes til Dronning Ingrids Hospital i Nuuk.

Dronning Ingrids Hospital  i Nuuk er Grønlands største hospital og har landsdelsfunktion. På DIH er der afdelinger inden for anæstesiologi, intern medicin, gynækologi og obstetrik, kirurgi, ortopædisk kirurgi, psykiatri, diagnostisk radiologi og ophthalmologi. Patienter, der ikke kan behandles på DIH, overflyttes til Rigshospitalet i København for mere specialiseret behandling.

At arbejde som vikarlæger i Grønland er både en faglig og personlig udfordring og en god mulighed for at få store oplevelser med hjem i kufferten.

Honorar:

  • Aflønning er efter den Grønlandske overenskomst – kontakt os for nærmere information

Praktisk information: 

  • Vikarlæger arrangerer betalt flyrejse
  • Personalebolig stilles til rådighed mod et gebyr

Du kan få yderligere information om at arbejde i Grønland i Vikarlægers guide

Lyder dette som noget for dig?

Er du interesseret i at høre mere om at tage vikariater i Grønland, er du meget velkommen til at
kontakte os på: +45 70 20 30 00 tast 3 eller via mail: vikarlaeger@activcare.dk

Vi sidder klar til at tale med dig mandag-torsdag fra kl. 8:30-16:00 og fredag mellem kl. 8:30-15:30.