Speciallæge i psykiatri i Grønland, Nuuk

Vi mangler en speciallæge i psykiatri til et vikariat i Nuuk på Dronning Ingrids Hospital. At være speciallæge på psykiatrisk område i Grønland er et særdeles meningsfyldt arbejde. Du vil bidrage synligt til forbedring af både børn, unge og voksnes sundhed. Vikariatet er fra snarest muligt, men byd gerne ind med, hvad du kan.

Psykiatrisk område består af sengeafdelingen A1 (12 sengepladser, heraf tre i et skærmet afsnit), ambulatoriefunktion herunder telepsykiatriske konsultationer og Distriktpsykiatrien i Nuuk med omkring 170 patienter tilknyttet. Psykiatriske område har et samarbejde med Region Midtjylland og Region Hovedstaden.

Du kan se mere om vores Grønlands vikariater på vores hjemmeside Vikarlaeger.dk

Vi forventer

Vi forventer, at du har dansk speciallægeautorisation i psykiatri og stor faglig erfarenhed. Derudover er det et krav, at du besidder et godt overblik og har rigtig gode samarbejdsevner. Robusthed og omstillingsparathed er ligeledes kvaliteter, som er nødvendige.

Kompetencer og opgaver

Vagthavende bagvagt, ansvar for stuegang på indlagte patienter og ambulatorier patienter om eftermiddagen.

Hvem er du?

Vi søger en psykiater der kan kombinere lægefaglighed med lyst til at arbejde på psykiatrisk område i Nuuk, hvor der er mange forskellige patienter og mange spændende arbejdsopgaver. Du skal kunne bevare overblikket og være fleksibel, da det lægelige udfordres indenfor et bredt felt af diagnoser og samarbejde med flere faggrupper, samarbejdspartnere, og en hverdag med akutte og logistiske problemstillinger.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved et aftalt vikariat.

Praktisk information

Fri ud- og hjemrejse, aflønning er efter den Grønlandske overenskomst, husleje gebyr afholder vikaren selv.

Kontakt

Lyder ovenstående som noget for dig, skal du henvende dig til Vikarlæger på telefon 70 20 30 00 #3, her vil Rikke Dela besvare dine spørgsmål. og sikre at du bliver matchet med den rette vagt. Du er også velkommen til, at sende en e-mail til vikarlaeger@activcare.dk

Vi skal bruge

Opdateret CV, kopi af autorisation og kopi af eventuelt bevis for specialuddannelse.