Forvagt til Nykøbing Falster

Vi har løbende ledige vagter som forvagt på Akutafdelingen på Nykøbing Falster sygehus. I dag har de brug for hjælp fra 15:30-09:30. Kan du hjælpe?

Akutafdelingen på Nykøbing F. Sygehus har døgnåbent og er bemandet med læger og specialuddannede sygeplejersker. Læs mere om afdelingen her.

Akutafdelingen i Nykøbing modtager i gennemsnit 61 patienter om dagen. Stort set alle patientkategorier modtages. Dertil kommer dagligt ca. 50 skadestuepatienter, som vores behandlersygeplejersker og enkelte af vores yngre læger periodevis arbejder med. I modtageafsnittet er der ca. 9 yngre læger og 5 seniorlæger i dagtimerne, lidt færre i weekenden og 2 yngre læger samt en bagvagt i tilstedeværelse om natten.

Akutafdelingen blev oprettet i 2009 og er således velfunderet i specialet akutmedicin. Afdelingen har fokus på godt arbejdsmiljø, faglige sparring med både yngre læger og akutlæger, og det gode patientforløb.

Akutafdelingen tilbyder blandt andet:

  • Spændende klinisk hverdag
  • Fleksibilitet og medindflydelse på arbejdstider
  • Dedikerede kollegaer
  • Godt arbejds- og uddannelsesmiljø

Vil du tage vagter på Akutafdelingen i Nykøbing Falster?

Lyder ovenstående som noget for dig, skal du henvende dig til Vikarlæger på telefon 70 20 30 00 #3, her vil Rikke Dela besvare dine spørgsmål. og sikre at du bliver matchet med den rette vagt. Du er også velkommen til, at sende en e-mail til vikarlaeger@activcare.dk

Vi skal bruge:

  • Opdateret CV