Erfaren speciallæge i almen medicin søges til Saint Helena

Erfaren speciallæge i almen medicin søges til Saint Helena

Ledig stilling: Speciallæge i almen medicin eller en læge med brede almenmedicinske kompetencer søges til Saint Helena General Hospital

Virksomhed: Saint Helena General Hospital

Arbejdssted: Jamestown, Saint Helena

Varighed: 2 år, med start d. 1. juni 2024 eller efter nærmere aftale.

Om stillingen: Vikarlæger søger en erfaren speciallæge i almen medicin til et spændende vikariat på Saint Helena. Dette er en unik mulighed for en dygtig almen mediciner, der ønsker at udvide sine erfaringer og tage del i de faglige udfordringer på hospitalet.

Ansvar og opgaver:

Som speciallæge i almen medicin på Saint Helena General Hospital vil du have ansvaret for en bred vifte af almenmedicinske opgaver. Udføre ambulante konsultationer forskellige steder på øen. Varetage behandling af indlagte og akutte patienter og være en del af en vagtplan. Der vil være mulighed for at kontakte specialiserede bagvagter. Sundhedsfremme og forebyggende tiltag herunder rådgivning og vejledning om livstilsændringer.

Transport og indkvartering:

Saint Helena dækker omkostninger til flybilletter via Johannesburg, Sydafrika.

Hospitalet hjælper med at finde bolig. Lægen skal selv afholde udgifter til bolig samt andre omkostninger som internet og billeje. Mulighed for at tage sin familie med.

Fritid og klima:

På Saint Helena er der rig mulighed for vandreture, fiskeri og at nyde det subtropiske klima.

Lyder ovenstående som noget for dig, kan du kontakte Vikarlæger på telefon 70 20 30 00 og tast 3. Du kan også sende en mail til vikarlaeger@activcare.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.