Sverige

Gävleborg ligger på Sveriges smukke østkyst. Vikarlæger.dk er leverandør af speciallægevikarer til sygehusene og vårdcentralerne i Region Gävleborg og vi tilbyder vikariater af både kortere og længere varighed samt indenfor alle specialer. På vårdcentralerne varetager lægerne almene rutineopgaver samt mere specialiserede diagnostiske og behandlingsmæssige opgaver, både i de daglige konsultationer og i de akutte situationer i vagtarbejdet

Gotland er en perle i Østersøen med et rigt kulturliv, en spændende og dramatisk, nordisk historie og en enestående smuk natur. Vikarlæger.dk formidler vikariater til Gotlands vårdcentraler, for speciallæger i almen medicin. Vikariaterne er af forskellig varighed.

Halland ligger på den svenske vestkyst, blot få timers kørsel fra København. Området er blandt andet kendt for de smukke strande og byder på over 120 naturreservat. Vikarlæger.dk tilbyder vikariat for speciallæger i intern medicin på Hallands sjukhus i Halmstad, Varberg og Kungsbacka. Vikariaterne er af forskellig varighed.

Vores ydelser

Vikalæger.dk aflønner lægen og varetager al øvrig administration i forbindelse med vikariatet. Vikarlæger.dk arrangerer fri rejse til og fra arbejdsstedet fra den nærmeste indenrigslufthavn i Norden, ligesom vi også arrangerer fri bolig for lægen under opholdet. Endvidere informerer Vikarlæger.dk lægen om lokale forhold, der er af betydning for arbejdet og opholdet.

Sverige